AGENDA VAN HANK THE KNIFE AND THE JETS!!!

Henk Bruysten

Gitaar/Zang

Alfons Haket

Leadzang / Gitaar

Fred van Geffen

Basgitaar/Zang

Alan Macfarlane

Drums

 

CONCERT AGENDA: Jaar 2016

"Bowlingcentrum", Arnhem, 23/01 AFGELAST!

"Atlanta", Arnhem, 31/01

"Bonnie & Clyde", Elden, 06/03

"Heeren van Aemstel ", Arnhem, 28/03

"Cafe De Slag ", Hoevelaken, 09/04

"Muziekcafe De Buun, Horst, 23/04

"Wapen van Rheden, Rheden, 21/05

"Boerengolf, Arnhem, 02/10

"Bollenstreek Live, Warmond, 26/11

"Rockplace Presents, 1/11

 

 

boven

 

NIEUWS VAN 3 NOVEMBER!!!

OPTREDEN / PERFORMANCE 17 DECEMBER!

Zaterdag 17 december staan onze rockers in Partycentrum Het Vechthuis in Utrecht, waar tijdens dit Rockplace evenement in kerstsfeer eveneens de legendarische Jets uit Utrecht te horen en zien zijn, alsmede The Not Band. Zie voor de nadere omschrijving onder 'comments' hieronder hoe tickets besteld kunnen worden en we weten met het vorige Rockplace event in het geheugen, hoe deze dagen knallen van de rock 'n' roll.

 

lijn

boven

 

NIEUWS VAN 19 OCTOBER!!!

OPTREDEN / PERFORMANCE 26 NOVEMBER!

De 26ste november staan onze rockers op het podium in Warmond, als aftershow na het optreden van UK Beatles tributeband Beatlemania. 

En niet zomaar... playlist verrassend herzien & meer toegevoegde verrassingen. Voor ticketverkoop zie www.dekkerwarmond.nl en www.ab-bookings.nl. Dit willen we vast niet missen!

 

lijn

boven

 

NIEUWS VAN 23 SEPTEMBER!!!

OPTREDEN / PERFORMANCE 2 OKTOBER VAN SIXTY FOUR!

Over twee weken treedt Shadows tribute band Sixty Four weer op, in welke formatie de ons goed bekend zijnde Henk en Fred de gitaren ter hand nemen. Locatie Hendrinahoeve in Arnhem, zie www.boerengolfarnhem.nl.Aanvang 16.00 uur, vrije entree. Zoals recent vaker gebleken blijft de muziek van The Shadows, mits gebracht op het niveau dat deze band waarmaakt, fantastisch vermaak vol snaren nostalgie.

 

lijn

boven

 

NIEUWS VAN 24 APRIL !!!

OPTREDEN / PERFORMANCE 21 MEI "WAPEN VAN RHEDEN", RHEDEN!!

Goed nieuws om het weekend mee in te luiden: zaterdag 21 mei treden Hank The Knife & The Jets op bij Het Wapen Van Rheden, in Rheden, nabij Arnhem. Het Wapen Van Rheden (zie facebook,com/WapenVanRheden) organiseert op zaterdagavond 21 mei een seventies party, waar ook een FB "Seventies Party" evenement pagina voor is aangemaakt. Entree € 10,00, aanvang 20.30 uur, waarvoor je een knallende 70's avond mee gaat maken met Hank The Knife & The Jets op het podium. Locatie: Groenestraat 58 in Rheden. Wij kijken er alweer naar uit. De razend enthousiaste uitbater heeft, zoals velen van een dergelijke generatie, de mooiste jeugdherinneringen aan de band, wat menigeen bekend in de oren zal klinken. Let's rock!

 

lijn

boven

 

NIEUWS VAN 1 APRIL !!!

OPTREDEN / PERFORMANCE 23 APRIL "MUZIEKCAFE DE BUUN", HORST!!

Op zaterdag 23 april reizen we weer af naar het zuiden des lands, en wel anar Muziekcafe De Buun in Horst (L), waar nog heel goede herinneringen liggen aan het vorige optreden in dit sfeervol muziekcafe. Een avond Silver Cadillacs, ofwel volop herkenbare merseybeat rock 'n' roll door zacht uitgedrukt ervaren musici neergezet, waar we al naar uitkijken. Het midden des lands is daarvoor nog in beeld, en wel zaterdag 9 april in Sportcafe De Slag in Hoevelaken.

 

lijn

boven

 

NIEUWS VAN 6 MAART!!!

OPTREDEN / PERFORMANCE 28 MAART "HEEREN VAN AEMSTEL , ARNHEM !!

We weten al langer dat guitar king Hank The Knife en snarentovenaar Fred van Geffen erg goed in meerdere stijlen zijn op de snaren. Zo spelen beide heren ook in de band Sixty Four, de Shadows tribute band. Zowel tijdens de Hank The Knife & The Jets als The Silver Cadillacs optredens, komen we covers van deze legendarische gitaarband tegen. Met de band Sixty Four, opgericht in de vorige eeuw in het jaartal wat sterk overeenkomt met de naam van de band, staan onze rockers op 2e paasdag, 28 maart, op het podium van De Heeren Van Aemstel in Arnhem (zie www.heerenvanaemstel.nl).

Eens wat anders met de paasdagen dan eieren schilderen? Dan is het Arnhemse De Heeren Van Aemstel (www.heerenvanaemstel.nl) een aanrader, op de 2e paasdag treedt daar Sixty-Four op, de Shadows tribute band. Voor ons bekende snarenexperts als Henk Bruysten (The Knife) en Fred van Geffen laten in deze formatie het gitaargeluid horen, en dat kunnen ze... vrije toegang, laat je meeslepen in het zo typerende Shadows gitaargeluid en droom je terug in de tijd.

lijn

boven

 

UPDATE NIEUWS VAN 22 MAART !!!

OPTREDEN / PERFORMANCE 9 APRIL "CAFE DE SLAG, HOEVELAKEN !!

The Silver Cadillacs vermaakten al meerdere malen een volle bak met ijzersterke covers van merseybeat/rock 'n' roll klassiekers uit veelal de jaren '60. Gisteren is bekendgemaakt dat op zaterdagavond 9 april The Silver Cadillacs daar weer op het toneel komen staan, misschien zijn de weersomstandigheden dan alweer van dien aard, dat ook buiten relaxen op het terras tussen de bedrijven door, weer mogelijk is. Nadere info volgt!

Nog zo'n 2,5 week en dan is het weer merseybeat/rock 'n' roll tijd in Hoevelaken bij Sportcafe De Slag, waar The Silver Cadillacs optreden en waarvoor de deuren om 20.00 uur open gaan. 

Helemaal terug naar de klassiekers van The Kinks, Stones, Beatles, Elvis, Cliff, veel meer t/m een enkele herinnering aan de Long Tall Ernie & The Shakers dragen toe. Zaterdag 9 april, vrije toegang! Hoevelaken vind je tegen Amersfoort aan, dus centraal in het midden des lands....

lijn

boven

 

NIEUWS VAN 28 JANUARI !!!

OPTREDEN / PERFORMANCE 6 MAART "BONNIE & CLYDE ". ELDEN!!

Vervangend optreden van het afgelaste Bowlingcentrum concert...

Instead of the cancelled Bowlingcentrum concert performance...

lijn

boven

 

NIEUWS VAN 28 JANUARI !!!

OPTREDEN / PERFORMANCE 31 JANUARI "ATLANTA". ARNHEM!!

Geniet mee met het optreden van de Mac's Rtythm & Blues Band ...

Enjoy the performance of the Mac's Rtythm & Blues Band ...

lijn

boven

 

NIEUWS VAN 23 JANUARI !!!

OPTREDEN / PERFORMANCE 23 JANUARI "BOWLINGCENTRUM". ARNHEM!!

AFGELAST / CANCELLED

Helaas beste mensen, het optreden wat voor vanavond in Bowling De Korenmarkt in Arnhem stond gepland, VINDT GEEN DOORGANG. Oorzaak is een stevige griep welke Alfons tijdelijk geveld heeft, pure overmacht voor hem, ons en opdrachtgever. Vervangend optreden zal plaatsvinden op ZONDAG 6 MAART V.A. 16.00 UUR bij BONNIE & CLYDE in ELDEN (Arnhem). De feestavond met activiteiten in Bowling De Korenmarkt van vanavond gaat, ook al is het zonder Hank The Knife & The Jets, gewoon door.

Concert has been cancelled! Alfons does have the flew, so the replacement in performance will be at Sunday March 6th, 16.00 Hrs. AT BONNIE & CLYDE, ELDEN, ARNHEM. The party this evening will be continued without Hank The Knife & The Jets, sorry Vokes!

lijn

boven

 

NIEUWS VAN 1 JANUARI !!!

OPTREDEN / PERFORMANCE 23 JANUARI "BOWLINGCENTRUM". ARNHEM!!

Hank The Knife & The Jets zijn op 23 januari van het volgend jaar live te zien in het Bowlingcentrum op de Korenmarkt in Arnhem. Zaterdag 23 januari.... diverse acts in Bowling De Korenmarkt, Arnhem, met rond het nachtelijk uur, een uur lang Hank The Knife & The Jets live! Deuren open v.a. 22.00 uur. Zie www.bowlingdekorenmarkt.nl.

Een nieuw rock 'n' roll jaar is van start gegaan. Het zal een latertje worden, doch zal het voorspelbaar genoeg klinken, dat we er al weer enorm naar uitkijken. Come on let's go for The Guitar King!  Wij kijken er alweer naar uit....

lijn

 

ARCHIEF:

Agenda: 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015

 

Copyright HTK & TJ / Webmaster: Freetimeweb